zimborex.be
Home » Horeca » SPRITSY GLASVRIEZERS

Horeca

"DE NIEUWE WEG VOOR HET SERVEREN VAN UW DRANKEN"
De SPRITSY maakt het mogelijk om door middel van vloeibaar koolzuurgas het glas a la minute te te bevriezenmet een laagje ijs. De SPRITSY is erg handig om je drankjes extra koud te serveren er een mooi witgerijpte look mee te geven.

De SPRITSY is een semiautomatische glass freezer en bevriest alle glazen razendsnel in 3 seconden tot -50C. In vergelijking met andere glass freezers! 
Bevriest alle glazen razendsnel!

De SPRITSY beschikt over een manuele knop en een voorgeprogrammeerde knop van 3 seconden. Dranken koelen 2 a 3 graden terug met het gebruik van de glass freezer. Tevens is De SPRITSY overal inzetbaar en makkelijk in gebruik.


Een ijskoud biertje, jenever, gin tonic, cocktails, limoncello, prosecco, champagne, wijn of andere dranken zijn het lekkerst wanneer ze ijskoud zijn.


Naast het bevriezen van glazen is het ook mogelijk ijsklontjes verder te bevriezen tot -50C. Hierdoor ontstaat er niet of nauwelijks smeltwater. Waardoor de smaak puur blijft tot de laatste slok. Ideaal voor cocktails en drankjes als de welbekende Gin & Tonic maar ook voor drankjes zoals bier, champagne of likeuren.


De beleving van het ijskoude glas 


*Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte!
*Werkt op vloeibaar koolzuurgas met stijgbuis.