zimborex.be
Home » Horeca » SPRITSY GLASVRIEZERS

Horeca

"DE NIEUWE WEG VOOR HET SERVEREN VAN UW DRANKEN"


De Quick Frost maakt het mogelijk om door middel van vloeibaar koolzuurgas het glas a la minute te bevriezen met een laagje ijs. De Quick Frost is erg handig om je drankjes extra koud te serveren er een mooi wit gerijpte look mee te geven.

De Quick Frost is een glass freezer en bevriest alle glazen razendsnel -68° in 5 sec. In vergelijking met andere glass freezers!

De Quick Frost beschikt over een manuele knop en een  knop voor 3 seconden. Dranken koelen 2 a 3 graden terug met het gebruik van de glass freezer. Tevens is De Quick Frost overal inzetbaar en makkelijk in gebruik,inzetbaar op 1 min.

Een ijskoud biertje, jenever, gin tonic, cocktails, limoncello, prosecco, champagne, wijn of andere dranken zijn het lekkerst wanneer ze ijskoud zijn.

Naast het bevriezen van glazen is het ook mogelijk ijsklontjes verder te bevriezen tot -50C. Hierdoor ontstaat er niet of nauwelijks smeltwater. Waardoor de smaak puur blijft tot de laatste slok. Ideaal voor cocktails en drankjes als de welbekende Gin & Tonic maar ook voor drankjes zoals bier, champagne of likeuren.

De beleving van het ijskoude glas

*Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte!
*Werkt op vloeibaar koolzuurgas met stijgbuis.

De beleving van het ijskoude glas